تا زماني که فردي زنده است مالک همه دارايي خود شناخته مي شود اما با مرگ وضعيت جديدي براي اموال او به وجود مي آيد. در اين وضعيت جديد، مالکيت اموال به صورت خود به خودي، به افراد ديگري منتقل مي شود. در اصطلاح حقوقي به چنين انتقال خود به خودي ارث (وراثت) مي­گويند و کساني که در نتيجه وراثت مالک خواهند شد، وراث ناميده مي شوند. در اين نوشتار تلاش مي نمايد که معرفي کلي نسبت به قواعد ارث، تشريفات دادرسي و مالياتي ارث، نحوه تقسيم ترکه و ساير مطالب مرتبط ارائه گردد.


 


 


وراثت


 


دلايل وراثت


بي ترديد براي وراثت، وجود ارکاني لازم است فراهم شود، اين ارکان را مي­توان به تحقق مرگ، وجود قرابت (نسبت)، شرايط ارث و فقدان موانع ارث تقسيم کرد که در ادامه در مورد هر يک توضيح داده مي شود.


وقوع مرگ جهت ارث


براي وراثت بايد مرگ واقع شود. بعد از اثبات وقوع مرگ، تعيين زمان دقيق مرگ در تعيين وراث او بسيار اهميت دارد. به خصوص اگر فوت چند نفر اتفاق افتاده باشد، که اگر اثبات شود هر کدام از آنها در زمان فوت ديگري زنده بوده از او ارث ببرد.


ادامه مطلب در: دانستني هايي در مورد ارث و نحوه تقسيم ارث ميان 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کدینو ! بهترین مرجع یادگیری برنامه نویسی و گرافیک هذیان •مِن مُهتَدین• دانلود آهنگ و فیلم , سریال با زیرنویس فارسی سانسور Mike SH Xingyu Kyle